logo orkest
Nieuwsbrief
24 mei 2012

afbeelding orkest

Nieuwsbrief - Webversie

'Beethoven meets Brass'

Het nieuwe project is weer van start gegaan, ditmaal onder leiding van gastdirigent Frans-Aert Burghgraef! Dit keer staan twee dubbelconcerten met een kopertint op de agenda.

foto Koper

Het eerste concert op zondag 3 juni is in samenwerking met de Provinciale Brassband Groningen (PBG), in de Immanuelkerk in Groningen. Het tweede concert vindt op woensdag 6 juni plaats in Leeuwarden, voor Der Aa de eerste keer dat we de provincie Friesland ook aandoen. Hier is de samenwerking met fanfare Kristlike Muzykferiening Wilhelmina.

KamerFilharmonie Der Aa zal tijdens beide concerten Beethoven's derde symfonie brengen. Deze 3e Symfonie in Es-groot opus 55 (ook wel de Eroïca, de 'heroïsche' genoemd) schreef Beethoven ter ere van Napoleon Bonaparte.

Kaarten

Inmiddels is het mogelijk kaarten te reserveren voor de komende concerten. Via de website van Der Aa vindt u onder het kopje 'Concerten' in de menubalk bovenaan meer informatie.


Meer informatie

Houd voor meer informatie onze website www.deraa.nl in de gaten. Natuurlijk kan contact worden opgenomen met het bestuur van KamerFilharmonie Der Aa, op de website is ons contactformulier te vinden.

Heeft u onze nieuwsbrief niet via de e-mail ontvangen en wilt u dit bij de komende edities wel graag, stuur dan een mail naar: webmaster@deraa.nl Graag met vermelding van hoe u ons hebt gevonden.

Het programma 'Beethoven meets Brass' wordt mede mogelijk gemaakt door:

Kunstraad Groningen Gemeente Groningen

KamerFilharmonie Der Aa
Nieuwsbrief
24 mei 2012