logo orkest Nieuwsbrief
27 februari 2010

afbeelding orkest

Lees meer over de audities, ons logo en de nieuwe website in deze nieuwsbrief.

Logo en website

Zowel het logo als de nieuwe website van KamerFilharmonie Der Aa zijn ontworpen door David Offereins. David is van oorsprong economisch geograaf. Na zijn studie in Groningen heeft hij drie jaar gewerkt als consultant en informatiemanager. Tot hij besloot dat zijn hart ergens anders lag en daarom eind 2008 het roer omgooide. David verhuisde van Groningen naar Amsterdam en werkt nu als ontwerper voor een communicatie-adviesbureau. In september 2009 begon hij met de opleiding tot grafisch ontwerper aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

De nieuwe website is vanaf vandaag online, kijk op www.deraa.nl!

Audities

Eind mei 2010 zullen de audities voor orkestleden worden gehouden, zowel in Assen als in Groningen. De precieze data zullen zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden. Inmiddels is het mogelijk om je in te schijven voor de audities. Via de website is het auditieformulier te downloaden en lees je meer over de audities en het deelnemerschap van KamerFilharmonie Der Aa.

Meer informatie

Houd voor meer informatie onze website www.deraa.nl in de gaten. Daarnaast zal deze nieuwsbrief een vervolg krijgen om alle direct geïnteresseerden te informeren.

Natuurlijk kan contact worden opgenomen met het bestuur van KamerFilharmonie Der Aa, via onze secretaris. Het e-mailadres is: secretaris@deraa.nl.

Heb je onze nieuwsbrief niet via de e-mail ontvangen en wil je dit bij de komende edities wel graag, stuur dan een mail naar: pr@deraa.nl. Graag met vermelding van hoe je ons hebt gevonden, of je muzikant bent en zo ja; welk instrument je bespeelt.

Uitschrijven voor de nieuwsbrief kan via deze link: pr@deraa.nl, een blanco mail is voldoende.

KamerFilharmonie Der Aa
Nieuwsbrief
27 februari 2010