Nieuws

Nieuwe chef-dirigent

We zijn trots om aan te kunnen kondigen dat Jacob Slagter met ingang van 1 januari 2018 de functie van chef-dirigent op zich heeft genomen. Jacobs enorme ervaring als orkestmusicus (tot 2008 solohoornist van het Koninklijk Concertgebouworkest) en dirigent bij zowel professionele als amateurorkesten zal ongetwijfeld leiden tot een groot aantal bijzondere concerten in de komende jaren.


Bruckner 8

Op 3, 4 en 7 maart maakt Jacob Slagter zijn debuut als chef-dirigent van KamerFilharmonie Der Aa met de monumentale achtste symfonie van Anton Bruckner.


500 jaar Reformatie

Op 3 en 4 november gaf Der Aa concerten in het teken van 500 jaar Reformatie. Het muzikale programma, onder leiding van gast-dirigent Sander Teepen, volgde de loop van de gebeurtenissen rond de Reformatie in de 16e eeuw. Toelichtingen werden gegeven door ds. Jaap Koopmans (Groningen) en ds. Jelle Waringa (Sneek). Na afloop schreef de Leeuwarder Courant “Dromerige strijkers en zinderend koper in een gloedvol themaconcert” en ook wij kijken er met een goed gevoel op terug!


Reacties gesloten