Social media

Facebook

 

Der Aa
Der Aa2 maanden geleden
In het komende Der Aa-jaar staan onder andere de 1e symfonie van Mahler en de 5e symfonie van Tsjaikovski op het programma. Een goed moment om je bij ons orkest aan te sluiten! Op 29 augustus en 5 september 2018 vinden er vanaf het eind van de middag audities plaats. Ons orkest heeft op dit moment vacatures voor hobo, fluit/piccolo, hoorn, tuba, aanvoerder celli en slagwerk. Ook tutti-strijkers zijn van harte welkom.
http://www.deraa.nl/lid-worden/
Der Aa
Der Aa5 maanden geleden
Vorige week heeft KamerFilharmonie Der Aa (onder de naam Noordelijk Orkest Collectief) het openingsconcert van het festival 'At the Watergate' verzorgd. Bekijk het filmpje voor een korte impressie!
Der Aa
Grote drukte bij openingsconcert At the Watergate in Sneek
Voor dirigent Harmen Cnossen was het een soort thuiskomen. Hij leidt nu een symfonie-orkest in China, maar werkte veel jaren in Sneek.
youtube.com
Der Aa
Der Aa5 maanden geleden
Afgelopen donderdag gaf KamerFilharmonie Der Aa opnieuw een concert tijdens het festival 'At the Watergate' in Sneek. Ditmaal met onze chef-dirigent Jacob Slagter op de bok, met solist Matthijs Broersma (cello) en met o.a. de Bolero van Ravel en het celloconcert van Gulda op de lessenaar. Het was koud en het waaide flink, maar desalniettemin een mooie afsluiting van ons concertseizoen 2017-2018!


Twitter

 

2 maanden geleden
Eerste orkestrepetitie van het nieuwe seizoen, op onze nieuwe repetitieplek. Op de lessenaar: #Mahler! (1e symfonie) https://t.co/6lT3sUzDQ2 Der_Aa photo
3 maanden geleden
Meespelen met Der Aa? Kom dan op 29/8 of 5/9 auditie doen. Zie onze vacatures op https://t.co/bKYd8ztpHE
5 maanden geleden
Vanavond om 20.00 treden we op op het Martiniplein in Sneek. Komt allen! #atthewatergate


Reacties gesloten