Social media

Facebook

 

Der Aa
Der Aa1 maanden geleden
Vorige week heeft KamerFilharmonie Der Aa (onder de naam Noordelijk Orkest Collectief) het openingsconcert van het festival 'At the Watergate' verzorgd. Bekijk het filmpje voor een korte impressie!
Der Aa
Grote drukte bij openingsconcert At the Watergate in Sneek
Voor dirigent Harmen Cnossen was het een soort thuiskomen. Hij leidt nu een symfonie-orkest in China, maar werkte veel jaren in Sneek.
youtube.com
Der Aa
Der Aa1 maanden geleden
Afgelopen donderdag gaf KamerFilharmonie Der Aa opnieuw een concert tijdens het festival 'At the Watergate' in Sneek. Ditmaal met onze chef-dirigent Jacob Slagter op de bok, met solist Matthijs Broersma (cello) en met o.a. de Bolero van Ravel en het celloconcert van Gulda op de lessenaar. Het was koud en het waaide flink, maar desalniettemin een mooie afsluiting van ons concertseizoen 2017-2018!
Der Aa
Der Aa1 maanden geleden
Na het spectaculaire openingsconcert van gisteravond zal KamerFilharmonie Der Aa vanavond een concert verzorgen onder leiding van chef-dirigent Jacob Slagter.
Op het programma o.a. Ricercare van Andriessen, de Bolero van Ravel en solist Matthijs Broersma zal schitteren in het celloconcert van Gulda. Bekijk het filmpje hieronder om alvast in de stemming te komen! We spelen om 20.00 uur op Martinistage 1.
Der Aa
F. Gulda - Cello Concerto - Finale alla marcia - "Tavern fest" | Music Video (5/5)
Mate Bekavac | idea, script, art director Jaka Stadler | solo cello Extraordinary concerto for Cello and Wind Orchestra with elements of jazz, baroque, rock ...
youtube.com


Twitter

 

1 maanden geleden
Vanavond om 20.00 treden we op op het Martiniplein in Sneek. Komt allen! #atthewatergate
1 maanden geleden
Morgen het openingsconcert van At the Watergate in Sneek, met een hoofdrol voor ons orkest. https://t.co/DAh3u77Ufd
2 maanden geleden
Der Aa maakt zich op voor #AtTheWatergate, groots festival in Sneek, 9 en 10 mei. Dit weekend hard aan het werk. https://t.co/Y9vyDqVKyY Der_Aa photo


Reacties gesloten