Raad van Advies

Geert Jan van Beieren Bergen en Henegouwen

Geert Jan van Beijeren Bergen en Henegouwen is dirigent van Kamerkoor Dualis en van Toonkunstkoor Bekker in Groningen. Ook is hij regelmatig jurylid bij verschillende nationale en internationale koorfestivals en bekleedt hij docentschappen aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en het ArtEZ conservatorium in Zwolle.

Iwan Biemond

Iwan Biemond is jurist en bedrijfseconoom. Hij is werkzaam bij een vooraanstaand internationaal consultancybedrijf. Naast zijn academische studies heeft hij piano gestudeerd aan het conservatorium. In zijn vrije tijd speelt hij viool.

Jan-Ype Nota

Jan-Ype Nota is plaatsvervangend aanvoerder van het Noord Nederlands Orkest, hoofdvakdocent aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en dirigent van het Haydn Jeugd Strijkorkest. Jan-Ype Nota studeerde aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag waar hij bij Jean Decroos zijn diploma uitvoerend musicus behaalde.

Hans van der Zanden

Hans van der Zanden is sinds 2011 solohoornist bij Brussels Philharmonic. Daarvoor vervulde hij dezelfde functie bij het Noord Nederlands Orkest in Groningen. Hij studeerde bij Willy Bessems in Maastricht en Herman Jeurissen in Tilburg. In 2001 studeerde hij af voor het diploma Uitvoerend Musicus. Sindsdien is hij een veelgevraagd hoornist bij een groot aantal verschillende orkesten in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast is hij een actief kamermusicus.

Reacties zijn gesloten.