Vrienden

Draagt u Filharmonie Der Aa een warm hart toe? Word dan Vriend van Der Aa en geef daarmee Filharmonie Der Aa een financieel steuntje in de rug. In ruil voor uw vriendschap houden wij u met een speciale nieuwsbrief op de hoogte van de komende concerten en heeft u een gereserveerde plaats als u onze concerten bezoekt. Daarbij krijgt u als Vriend een gratis kop koffie/thee in de pauze (1 persoon). Goede vrienden krijgen voor twee personen een gratis kop koffie/thee in de pauze van het concert en eenmaal per kalenderjaar bij bestelling van kaarten een volledig verzorgde avond met garderobe, parkeerkaart, consumptiebon etc. (max. 2 personen). Voor Bijzondere vrienden worden koffie/thee in de pauze, garderobe, parkeerkaart (alles max 2 personen) bij elk concertbezoek volledig verzorgd.

Hoe wordt u vriend?

Vul het aanmeldingsformulier (met getekend incassoformulier) in en stuur deze ingescand naar vrienden@deraa.nl of lever deze bij één van de concerten van Filharmonie Der Aa in bij de uitgang van de zaal in de speciale Vrienden Der Aa-box. Uw bijdrage wordt eenmaal per jaar afgeschreven, hiervan ontvangt u bericht per e-mail.

Vriend, bijdrage minimaal € 25,- per jaar
Goede vriend, bijdrage minimaal € 50,- per jaar
Bijzondere vriend, bijdrage minimaal € 75,- per jaar

Hoe maakt u gebruik van uw vriendenvoordeel?

Om gebruik te maken van het vriendenvoordeel tijdens de concerten reserveert u uw kaarten via de website van Filharmonie Der Aa: www.deraa.nl (graag o.v.v. actiecode -Vriend Der Aa-) of via een e-mail naar vrienden@deraa.nl. De concertkaarten en bonnen kunnen vervolgens op de vriendentafel op de concertlocatie worden opgehaald.

Filharmonie Der Aa bedankt u voor uw steun!

Reacties zijn gesloten.